Kurs Dietetyka, catering

  • Czas trwania:
    30h
  • Termin:
    Termin ustalany indywidualnie
  • Grupy:
    3-5 osób
  • Tryb:
    stacjonarnie, online

 

W programie nauczania:

  • zasady żywienia
  • dietetyka
  • komponowanie jadłospisów
  • obsługa konsumenta
  • marketing w gastronomii
  • organizacja usług kateringowych - dietetyka
  • podstawy działalności gospodarczej

 

Po ukończeniu kursu słuchacz potrafi:

  • prowadzić profesjonalny catering
  • kalkulować koszty organizacji i obsługi imprez, konferencji, targów i kongresów
  • dobierać ilościowo i jakościowo właściwe surowce niezbędne do przygotowania potraw
  • opracować odpowiednią dietę z uwzględnieniem indywidualnych potrzeb klientów

 

Po ukończeniu kursu absolwent otrzymuje:

  • zaświadczenie na druku Ministerstwa Edukacji Narodowej o ukończeniu kursu

Atuty: kameralne grupy szkoleniowe, duża ilość zajęć praktycznych, dedykowany skrypt szkoleniowy.

Dokumenty po ukończeniu kursu: zaświadczenie MEiN
Dokumenty wymagane do zapisu na kurs: formularz zgłoszeniowy, regulamin, klauzula informacyjna RODO

Kursy i szkolenia

Zapraszamy do wstępnych zapisów na ten kierunek - w rekrutacji decyduje kolejność zgłoszeń a rezerwacja miejsca online jest darmowa. Wysyłając zgłoszenie nic nie tracisz a możesz wiele zyskać !

Ilość miejsc ograniczona!

 

 

 

Powrót do listy